Jelenlegi hely

Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat 2016

Tóth Béla
Tóth Béla

Gyúró Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a Gyúró településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázat beadása elektronikus rendszerben történik, a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: http://eper.hu/eperemet/paly/palybelep.aspx  A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt - Gyúró Község Önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítése és az önkormányzathoz történő benyújtása 2015. november 9. napjáig lehetséges. Az önkormányzathoz való benyújtás javasolt személyesen a Fehér Lászlónénál, ügyfélszolgálati időben: hétfőn 8.00 - 15.00 óráig, szerdán 08.00 - 18.00 óráig és pénteken 8.00 - 12.00 óráig. A pályázat elbírálásának határideje: 2015. december 7.

Share